Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sushiday.dk/public_html/wp-content/themes/rosa/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 501
Menuen - Fusion Monkey
Menuen

Vores menu

De bedste råvarer

På baggrund af et stort udvalg af forskellige japanske produkter har vi sammensat en menu bestående af de bedste og mest velsmagende råvarer til vores gæster. Friske råvarer er basis for alle vores anretninger; vi bruger f.eks. udelukkende økologisk Ginshari calrose ris fra Californien til vores sushi.

Læs mere

Respekt for traditionen

Uanset om du vælger at få din mad ‘to-go’ eller at nyde den i vores nyindrettede og elegante omgivelser, garanterer vi fuld tilfredshed med hver bestilling. Alle vores sushi retter – fra maki til nigiri og sashimi – er lavet efter traditionelle principper med omhu og passion for det ædle håndværk. Dette betyder at sushien får den perfekte smag og konsistens – hver gang.

Læs mere

Moderne variationer

Foruden de traditionelle ruller, du forventer at finde på menukortet, tilbyder vi også en række velsmagende og innovative tilgange til det Japanske køkken. Prøv f.eks. vores uramaki med foie gras eller kammusling. For en komplet og autentisk smagsoplevelse, anbefaler vi at du bestiller drikkevarer fra vores udvalg af autentiske Japanske drikkevarer.

Læs mere

 

+ There are no comments

Add yours